Etiketten printen Excel

Etiketten printen Excel is minder moeilijk dan het klinkt.

Het eerste wat u moet doen voor etiketten printen Excel is de inhoud van de etiketten maken in Microsoft Excel. Voor dit voorbeeld zal ik adresgegevens gebruiken waarvoor u het etiketten printen Excel wilt gebruiken. De volgende stap voor etiketten printen Excel is het openen van word.

Etiketten printen ExcelIn het onderdeel extra kunt de opdracht brieven en verzendlijsten aanklikken. Hierna op wizard afdruk samenvoegen. U kunt hier het type document instellen wat u wilt en wat verdere instellingen instellen. U gebruikt met andere woorden dezelfde Wizardsoort die u ook zou gebruiken wanneer u in Excel een organigram of een grafiek zou opstellen.

Klikt u op etiketten in stap 1 en in stap 2 kunt u bij opties de afmetingen instellen van deze etiketten.

In de derde stap kunt u de adressen selecteren, gebruik hiervoor de lijst die u in Microsoft Excel gemaakt heeft en druk daarna op openen, uw lijst zal worden geladen. Als dit allemaal gedaan is drukt u op de knop voor geadresseerden voor afdruk samenvoegen. Dit maakt het invoeren van de gegevens in de cellen makkelijker.

Mocht u slechts een deel van de lijst willen gebruiken drukt u op adreslijst bewerken. U kunt nu uw etiketten printen. Etiketten printen in Excel is u hiermee gelukt, gefeliciteerd.