Etiketten printen Word

Etiketten printen in Microsoft Word is tegenwoordig vrij simpel voor iedereen, zelfs voor de mensen die het programma niet kennen. Een paar simpele stapjes en u kunt al printen, u moet wel de speciale printvellen hebben natuurlijk.

etiket printen wordEtiketten printen Word kunt u doen door de volgende stappen: Open Word.

Nu klikt up op “Extra” boven in de menu balk en gaat u naar “brieven en verzendlijsten” en daar vind u “Enveloppen en Etiketten” waar u vervolgens op klikt. U krijgt dan een klein menu en klikt voor de volgende stap van etiketten printen Word op het tabblad “Etiketten”. Hier selecteert u hoeveel etiketten u op een pagina wilt (A4).

Hier kunt ook invullen wat U op de etiketten wilt hebben staan.

Vervolgens klikt u op de knop “Opties” en selecteert u het merk etiketten wat u gaat gebruiken voor etiketten printen in Microsoft Word (wat op de verpakking staat). Klik op “OK” en “Afdrukken” om uw Etiketten uit te printen.

Als u deze handleiding volgt krijgt u meerdere van dezelfde etiketten, wilt u verschillende etiketten printen Word moet u de etiketten een voor een. U kunt dan bij elk volgende etiket aangeven welke kolom en rij de volgende etiket gedrukt moet worden.