Ronde etiketten printen

Ronde etiketten printen is misschien niet iets waar je aan zou denken als het gaat om het printen van etiketten.

Meestal printen wij alleen etiketten uit wanneer we ons hele adressenbestand een kerstkaart willen sturen. Toch kennen we de ronde, gedrukte sticker al jaren uit vele winkels, bijvoorbeeld om acties en kortingen aan te geven, iets wat we in outletwinkels bijvoorbeeld constant zien op kledij, maar ook steeds vaker op witgoed!

Ronde etiketten printenRonde etiketten printen kan nu ook gewoon thuis. Daarbij is ronde etiketten printen ook enorm eenvoudig. Je hoeft niet een winkel te hebben om ronde etiketten te printen. Ronde etiketten staan heel goed op ordnermappen.

Het voordeel van een rond etiket is namelijk dat het geen rechthoekige sticker is.

Na verloop van tijd worden vooral die hoeken een beetje ‘zwartig’ en dat staat niet netjes. Ronde etiketten printen biedt daarom uitkomst. Als je ronde etiketten wilt printen, hoef je alleen maar op de computer een ontwerp te maken wat je erop wilt hebben staan. Is het tekst? Of gewoon een afbeelding? Het kan allemaal.

Het is net zo eenvoudig als het printen van rechthoekige etiketten. Bovendien printen nog niet zoveel mensen met ronde etiketten. Zo kun je eigen persoonlijke stijl aanbrengen in je etikettering waar en wanneer jij dat maar wilt met ronde etiketten printen.